To Much Information Tag ∙ Bloggversion

2014-02-27 @ 20:59:41

TMI tag tror jag nog ingen som kollar på youtube har missat. För er som har gjort det så är det alltså en sorts tag där man svarar på omkring 50 frågor om sig själv och vad passar då inte bättre än att svara på frågorna på en nystartad blogg? därför tänkte jag i det här inlägget ta och svara på det här frågorna.. dock har jag gjort om några frågor så att det passar bättre till en blogg, så detta är en bloggversion av TMI Tag.

1 : Vad har du på dig ? Jag har på mig ett par adidas byxor och en grå t-shirt.

2 : Har du varit kär? Jag har inte alls varit kär många gånger dock har jag haft "crushes". 

3 : Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Jag har aldrig haft något direkt seriöst förhållande så ett hemsk avslut har jag aldrig haft. 

4 : Hur lång är du? Det var ett tag sedan jag mätte mig men jag skulle gissa på 167 cm. 

5 : Hur mycket väger du? För mig är vikten ganska personlig men jag kan säga att jag varken är undernärd eller överviktig

6 : Några tatueringar ? Nej men skulle gärna vilja ha någon symbolisk i framtiden.

7 : Några piercingar ? Inte förutom de 4 hålen jag har i öronen.

8 : OTP? (Favoritpar i tv-serie) Gud så svårt!! jag kollar på så många serier så det är jättesvårt att välja men Chuck Bass och Blair Waldorf har alltid varit stora favoriter och sen så är de nog Delena (Damon och Elena) från The Vampire Diaries. 

9 : Favorit serie? Jag kollar som sagt på en hel del serier så det är jättesvårt att bara välja en men mina favoriter av alla serier jag kollar på är Suits, Switched at Birth, Reign och The Vampire Diaries

  

10 : Favoritband? Jag har faktiskt inga favoritband.

11 : Favoritlåt? Favoritlåt är också jättesvårt att välja då jag lyssnar ut mina favoritlåtar hela tiden, men en låt som är en favorit just nu är nog Waves - Mr. Probz (helst då också Robin Schulz remix).

12 : Något du saknar? Det finns en hel del saker som jag saknar.. Sommaren och värmen, den där kola glassen med två glasspinnar som fanns när man mindre, jag saknar typ allt som fanns när jag var mindre som inte finns längre haha. 

13 : Hur gammal är du? Jag är 15 år gammal.. fyller 16 om ca 1 månad.

14 : Stjärntecken? Jag är vädur.

15 : Egenskaper som jag söker hos en partner? Hmmm... alltså det finns mer egenskaper jag inte söker hos en partner än vad jag söker. Men jag vill att min partner ska ha det klassiska egenskaperna som charm, humor och självsäkerhet, dock vill jag inte att han ska vara för självsäker heller.

16 : Favorit citat? Jag älskar verkligen alla sorts citat men en favorit jag har är " If the toilet is clean it means that the computer is broken".

17 : Favorit skådespelare? Min all time favorit skådespelare är Chris Hemsworth för han är ju så jädra snygg! 

18 : Favoritfärg ? Mina favoritfärger är marinblått och rosa.

19 : Hög eller låg musik? Hög musik alla dar i veckan. det går bara inte att lyssna på låg musik.

20 : Vart går du när du är ledsen? förmodligen till min säng.

21 : Hur lång tid tar det dig att duscha? Det beror på vad jag ska göra och vilken tid på dygnet jag duschar på. om jag duschar på morgonen tar det bara 5 min och är det på kvällen så tar det mellan 15-20 min.

22 : Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? På morgonen tar det 40 min totalt från att jag går upp till att jag är klar att åka. Så det tar ungefär 25 min för mig att klä på mig, sminka mig och fixa håret.

23 : Har du någonsin varit i ett fysiskt bråk?  Nopp inte vad jag kommer ihåg.

24 : Turn on? Jadu något jag blir attraherad av? Självsäkra killar med humor? Vältränade killar med blåa ögon? Gentlemen med någon härlig accent? Jag har absolut ingen aning. 

 

25 : Turn off?  Osäkerhet alltså folk som inte kan stå för sina åsikter och liksom gömmer sig bakom andra. Uppmärksamhets krävande människor som alltid ska synas och höras. Negativa, Falska människor och personer som tycker det är bättre än andra. Men främst är det nog folk som skryter och håller på.

26 : Anledningen till att jag började blogga? Främst för att jag ibland bara vill skriva av mig och framföra mina åsikter ibland men sen också för att mitt liv är så extremt ointressant så varför inte dela det med resten av världen.

27 : Rädslor? Fåglar! jag är otroligt rädd för fåglar och det är i alla former och storlekar som dem finns i, jag tycker de är extremt obehagliga och äckliga. Däremot finns det ju fåglar som är jättefina att titta på men sålänge de är en bur emellan oss håller jag mig lugn.

28 : Det sista som fick dig att gråta? Senaste gången jag grät var i tisdags när jag skadade mitt knä och jag grät för att det gjorde så förjävligt ont. 

29 : Senaste gången du sa att du älskade någon? alldeles nyligen och det var till min mamma haha.

30 : Betydelse bakom ditt bloggnamn? Hade jättesvårt att hitta ett bra namn som inte alls var långt så jag tog första bokstaven i mitt förnamn, ett av mina mellannamn och mitt efternamn. Simple as that. 

31 : Senaste bok du läst? Femtio nyanser av honom, första boken i fifty shades triologin.

32 : Den boken du läser just nu? Femtion nyanser av Mörker, andra boken i fiftyshades triologin.

33 : Senaste serien som du såg? Jag tror nog att Hellcats var senaste serien jag såg. Dock så ser jag avsnitt från serier allt eftersom dem kommer ut i och med att jag alltid ser det senaste avsnittet.

34 : Senaste personen du pratade med? Min mamma

35 : Relationen mellan dig och den person du senast fick ett sms av? Senaste sms:et jag fick var från en av mina bästa kompisar.

36 : Favoritmat? Något som jag verkligen älskar är kött! 

37 : Plats du vill besöka? USA, Australien, Indien och Machu Picchu skulle vara roligt att besöka. 

38 : Sista platsen du besökte? Mitt kök.

39 : Har du någon kändiscrush? Jajamensan. Mina kändiscrusher är Dylan O'brien för han är lite sådär fulsnygg och sedan är det Chris Hemsworth för att han är såå himla snygg så att man skulle kunna tro att han är solen!! 

 

40 : Senaste gången du kysste någon? Har aldrig kysst en person seriöst, så senaste gången var väl typ på nyår när vi körde sanning eller konsekvens.

41 : Senaste gången du blev förolämpad? Har ingen aning faktiskt.

42 : Favorit smak på godis? blåbär, äpple, persika och typ alla sorters mjölkchoklad.

43 : Vilka instrument spelar du? Spelar inget instrument för tillfället dock spelade jag cello i 4 år.

44 : Favorit smycke? Pärlörhängen och något enkelt halsband.

45 : Senaste sport du spelat? Volleyboll på idrotten förmodligen. Idrottar inte förutom att gå på gymmet.

46 : Senaste låt du sjöng? Jag nynnade tidigare på Waves. 

47 : Favorit raggningsreplik? Tjena pudding står du här och dallrar? är min alltime favorit haha 

48 : Har du någonsin använt det? Nej är ju oseriösaste raggningsrepliken ever.

49 : Senaste gången du umgicks med någon? Umgicks med mina föräldrar igårkväll om det räknas, annars i måndags när jag hängde med en kompis.

50 : Vem vill du ska svara på dessa frågor? Barack Obama och Mahatma Gandhi? nejmen den som har lust och tid att svara på dem, vilka annars.

 

Mitt FÖRSTA inlägg?

2014-02-27 @ 10:33:00
I flera månader har bloggen bara haft en header, inga inlägg, bara en svartvit gratis design jag hittade på internet.
 
I flera veckor har jag gått med tanken att jag äntligen skriva det där första inlägget, att starta bloggen.
 
Men då kom jag till problemet... vad ska jag skriva? Det där "Hej och välkommen till min blogg" eller "Hej jag heter blabla och jag gillar bla bla" kändes så uttjatat men nu har jag (i och med att du som läser det här kan läsa det här inlägget) äntligen tagit steget och skrivit det första inlägget.
 
Men vem är personen som suttit bakom skärmen och skrivit det här då? ja det kommer ni få reda på om ni fortsätter läsa min blogg! 


RSS 2.0