En bra blogg?

2014-05-26 @ 09:02:00
Vad är det som gör en blogg till en bra blogg? När jag läser bloggar och hittar nya bloggar så är det ett flertal saker som gör att jag tycker dem är bra och det gör då sedan att jag väljer att läsa dem.
 
Det jag tycker är viktigt är:
 
Att man har en stilren design. Personligen gillar jag inte bloggar där det är förmycket saker i designen, jag tycker bättre om bloggar som har en ljus design.
 
Bloggnamnet är kort och enkelt. man minns bättre adressen till en blogg där namnet är enkelt. 
 
Språket i inläggen är bra. Jag är själv en sån som rättar folk när de inte säger ett ord korrekt eller stavar något fel och det är saker jag själv tycker är viktigt i en blogg. Många ord får en helt annan betydelse om de t.ex. särskrivs fel och sedan tycker jag att det är jobbigt när saker jag läser är skrivet med talspråk. Tycker också att man använder styckeindelning så att det blir lättare att läsa.
 
Varierande inlägg med bilder. Som ni säkert sett på min blogg så har jag alltid minst en bild till mina inlägg och det är för att jag tycker själv att det är roligare att läsa om man får se en liten bild till.En bild säger mer än tusen ord. Det är också viktigt att man också varierar sina inlägg lite. Jag försöker variera mina inlägg så mycket som möjligt.
 
Att man är personlig. Jag tycker att det är mycket roligare att läsa om bloggarens åsikter och tankar. Man lär känna bloggaren på det sättet och det blir roligare att läsa bloggen.
 
Det här är några av de saker jag själv tycker är vikigt i en blogg. Alla det här sakerna försöker jag använda mig av för att göra min blogg bättre och mer värd att läsa. Än är den inte så stor men det är bara att blicka frammåt.

Sunny Sunday

2014-05-25 @ 20:16:00
Då bär ännu en helg mot sitt slut och ja snart är det måndag. Idag gjorde jag äntligen klart allt till min redovisning imorgon och min powerpoint är perfekt! Dock är har jag inte övat in det jag ska säga så mycket då jag gjort den här uppgiften sista minuten men jag tror det kommer gå bra. 
 
Förutom att ha pluggat idag har jag suttit ute i solen och fått jättelite färg. Fick även lite värmeslag då jag är en av många personer som får det otroligt lätt men det försvann efter att jag tagit en snabb kalldusch och fått i mig lite socker, fett och salt (coca cola och chips). 
 
Nu är det en kort skolvecka då det är röda dagar och klämdagar, till helgen vet jag inte vad jag ska göra. Mina föräldrar och min lillasyster ska åka ut med husvagnen men jag har inte bestämt mig om jag ska följa med eller stanna hemma, fast har ju till på torsdag att bestämma mig.  
 
I veckan blir det såklart mer uppdatering och jag ska också försöka få in lite andra inlägg än vad som händer och vad jag gör. Nu ska jag iallafall ta en dusch och tvätta håret, sen ska jag ta och kanske titta på film och äta lite jordgubbar. 
 
 
 
 

Plugg, plugg och ännu mer plugg

2014-05-24 @ 19:13:42
Ja då var det äntligen helg och vad gör jag då?  jo jag sitter och pluggar. Att jag just nu sitter och pluggar får jag faktiskt skylla mig själv då jag skjutit upp att göra den här uppgiften tidigare. Nu har jag suttit och gjort den här uppgiften som jag då ska redovisa på måndag i ungefär en timme och jag är nästan klar, ska nu bara slänga ihop en powerpoint så är allt klart.  
 
Nu medans jag sitter och pluggar lyssnar jag på spotify, äter jag jordgubbar och dricker vatten, just för att jag är så nyttig av mig *host* dock har jag suttit och ätit upp jordgubbarna medans jag skrivit det här inlägget. 
Tidigare idag var jag inne i stan med lillesyrran för att köpa morsdag present och även lite gott till kvällen. Till morsdag present köpte jag två jättefina turkosa ljustlyktor på ittala och jag tror mamma verkligen kommer älska dem för hon har en stor kärlek till både ittala och ljustlyktor.
 
Men nu ska jag iallafall fortsätta med mitt pluggande och äta upp resten av jordgubbarna 
 

Another day in my life

2014-05-21 @ 13:43:09
Skrev ett ganska långt inlägg igår om min dag och även lite allt möjligt men som ni säkert märkt kom det aldrig upp. Allting försvann när jag hade skrivit klart och jag hade ingen lust att skriva om det.
 
Men iallafall idag är det onsdag och jag slutar klockan tre.. väldigt intressant. Den här dagen har vart rätt så okej, imorse när vi hade matte kunde vi välja att antingen börja jobba lite gymnasiematte eller gå ut på en promenad och självklart valde jag och mina vänner promenaden då det var väldigt varmt ute. Innan vi gick tillbaka till skolan tog vi och köpte glass som vi sedan satt en stund ï solen och åt.
 
Nu har jag  bara en lektion kvar på dagen och det är hemkunskap och jag har absolut ingen aning över vad vi ska laga. 
 
När jag kommer hem sen ska jag börja med uppgiften som jag ska redovisa nån gång den här veckan. Har jättemycket att göra då jag inte ens börjat med uppgiften än.
 
Wish me luck
 
 
 

Måndag

2014-05-19 @ 13:42:08
Då var det måndag igen. I skolan tycker jag att måndag suger, jag går till klockan tre och jag har bara helt allmänt jobbiga lektioner, dock har den här måndagen vart helt okej. Pratade t.ex. till mig ett C i engelska när jag egentligen skulle fått ett D. Har just nu påbörjat min näst sista lektion som är SO och idag skulle vi ha gjort klart en uppgift som vi sedan skulle ha redovisat idag men som vanligt så har jag inte ens påbörjat uppgiften och såklart är det väldigt bra att jag sitter och bloggar istället...
 
Imorgon har jag mina två sista prov då jag har franska nationella direkt på morgonen och kemiprov innan lunch så min kväll är planerad. Ikväll eller imorgon kommer jag att lägga upp en review på mitt MAC rouge som jag köpte under påsklovet som jag inte visat än sen kanske det blir en outfit bild på vad jag har på mig idag men det är bara kanske. Ha iallafall en jättebra fortsatt måndag.
 

From my We❤it

2014-05-19 @ 09:21:00
 
 
 Weheartit är nog den bästa källan för vackra bilder. Nästan alla mina bilder i mobilen är weheartit bilder och det är vanligtvis därifrån som jag får min inspiration.
Vill ni följa min profil? Tryck här ---------->>> ❤❤❤
 

Så nöjd!

2014-05-18 @ 20:19:00
Som ni säkert har sett har utseendet på bloggen förändrats och det till något som verkigen är mig, det är verkligen imin stil. Är så himla nöjd!
 
 
 
 

In my headphones..

2014-05-17 @ 19:42:57
 
Psst..Vill du också lyssna på min favoritlista? Tryck här..
 

PROM dresses 2014

2014-05-17 @ 17:39:00
Att hitta den perfekta klänningen till skolbalen är nog bland det svåraste som finns, ska man ha lång eller kort klänning, utan eller med axelband, glitter eller inte glitter, ja det finns så många val. Personligen tycker jag att man ska ha lång klänning så här nedan har jag listat mina 6 favoriter som jag själv tittat på i mitt klännings letande. Till min bal ska jag själv ha klänning nr 1 och hemma har jag även klänning nr 2.
 
Alla klänningar finns på NELLY.COM och kostar under 1000-lappen.
 PROM 2014
 
1. Little mistress - 799 kr // 2. Nly Trend - 599 kr // 3. Nly Eve - 799 kr // 4. Nly Eve - 599 kr //
5. Te amo - 699 kr // 6. Little mistress - 799 kr
 
 

Long Time No See

2014-05-17 @ 11:57:00
Ja nu var det ett tag sen jag skrev nånting här men nu kom äntligen en helg där jag verkligen känner att jag kan pusta ut och göra de sakerna jag lagt åt sidan de senaste 3 veckorna bl.a. bloggen.

För mig är det just nu 11 skoldagar kvar och det är nu man verkligen märker att det snart är sommarlov. Nu har jag bara ett nationella (muntligt i franska) och ett kemi prov kvar sen kan hjärnan ta ledigt i typ 3 månader.

Så ja vad kommer hända under sommaren för mig? stora delar av sommaren kommer jag faktiskt jobba och det ska bli hur kul som helst faktiskt. sen ska jag till Italien, Tyskland, Frankrike (6 veckor kvar) och ja snacka om att pengarna kommer vara slut när jag kommer hem. Och sen uppenbarligen kommer jag hänga med dem bästa kompisarna. 
 
För mig kommer sommaren vara fantastisk!
 


RSS 2.0