Imorgon..

2014-06-26 @ 23:48:52
Imorgon åker vi äntligen på vår europaresa och det ska bli så himla roligt. Imorgon åker vi hemifrån ca 06.00 och vår första anhalt är då Tyskland. Där ska vi sedan på lördag gå på ett stort badland i Berlin som heter Tropical Island. På söndag sen åker vi till Österrike och om det bara en genomresa eller inte vet jag inte. Efter det iallafall åker vi till italien och på onsdag ska vi sen ha kommit till venedig där vi ska vara i 11 dagar tror jag. Hur resan hemmåt blir vet jag inte men det får vi se då. 

Förutom då att jag åker imorgon har veckan varit ganska fullspäckad (en av anledningarna till dåliga uppdateringen) i måndags och onsdags så jobbade jag mina första pass och det var jätteroligt. På tisdagen var jag inne i stan för att köpa lite sista minuten saker som behövdes. Har även varit barnvakt åt min lillasyster som vägrat gått på fritids.

Nu ska jag ta och sova då jag som sagt ska upp riktigt tidigt imorn. Försöker uppdatera när jag kan under resan. 


Midsommar

2014-06-20 @ 11:14:24
Ja idag är det midsommar och idag ska jag till mormor för att fira den sista midsommarn i deras hus, som det har haft i över 40 år, innan de flyttar. Hos mormor bjuds det på sill lunch och sen blir det någonting med jordgubbar till efterrätt. Hos mormor skulle det tydligen vara ganska så fint väder men om jag tror på det eller inte är oklart då det är väldigt grått ute just nu. 

#rockingtheducklips

En vecka

2014-06-19 @ 16:45:00
Om en vecka händer det som jag längtat över i flera månader. Jag åker äntligen till Italien och det ska bli hur härligt som helst. Förutom Italien ska vi även till Frankrike och då får jag äntligen testa mina färdigheter i franska. Om jag kommer ha internet eller inte under resan är ett frågetecken så jag vet inte hur uppdateringen kommer vara då men kan jag uppdatera ska jag självklart göra det.
 
Nu har jag iallafall haft sommarlov i en vecka och det har varit otroligt skönt att kunna sova tills man är helt utvilad och kunna göra praktiskt taget precis det man känner för. Under det här dagarna som jag haft sommarlov har det inte hänt så speciellt mycket. I fredags tog min storebror studenten så vi hade fest för honom med släkten.
I måndags var jag hemma och passade min lillasyster som vägrade gå på fritids och runt ett åkte jag till mitt sommarjobb för att hämta mina tider jag skulle jobba men det var inte klara än, men senare på dan ringde dem och kollade om jag hade tid att kassaträna sen på tisdagen. På tisdagen kassatränades jag och jag fick även mina tider jag skulle jobba.
 
Förutom det jag nämnt har jag inte gjort något speciellt roligt, jag har tittat lite på film, serier och även tagit hem lite bra filmer som jag ska se under vår europa resa. Har ni något tips på bra filmer? Kommentera!
 
 

Söndagsmys

2014-06-15 @ 12:45:37
Idag är en sån där härlig söndag som nog bara kommer spenderas i sängen. Nu ska jag iallafall äta en härlig söndagsfrukost framför en film. Till frukost blir det italiensk lantbröd med bruschetta skinka, jordgubbar och iskallt vatten med jordgubbar. 
Hoppas ni också får en myssöndag 




Skolavslutning

2014-06-13 @ 23:10:10
Igår slutade jag nian, jag slutade grundskolan och det var både roligt men också på nåt vis jobbigt. Efter att ha gått tillsammans med klassen i 3 år så var det en del känslor som kom fram när man skulle säga hejdå till dem man kanske inte kommer träffa något mer men det känns ändå ganska så bra att få en liten nystart i höst och lämna allt jobbigt bakom sig, 

Min klass här på högstadiet har iallafall var en otroligt fantastisk klass och jag är väldigt glad att jag hamnade just i den klassen jag gick i för det personerna jag lärt känna har vart bäst även om jag haft lite problem med vissa. Det här 3 åren har iallafall gått så otroligt fort och jag kommer faktiskt sakna min klass lite men jag tror att gymnasiet kommer bli rätt så roligt.
Världens bästa klass!





Två helt awesome kvällar

2014-06-13 @ 10:15:38
De senaste två kvällarna har jag varit ute och haft så roligt. Onsdags kväll hade vi skolbal då jag precis slutat nian och igår kväll var det skolavslutningsfest  kan man säga. Festen igår slutade omkring 2 men bara för att min bror skulle hämta mig blev jag hämtad strax innan 1. Hade iallafall jätteroligt båda kvällarna dock är mina fötter helt mörbultade. 

Idag blev jag dock tvungen att gå upp tidigt för idag tar min bror studenten. Uppdaterar senare. 

1 week left

2014-06-06 @ 17:47:12
Uppdateringen nu det senaste 2 veckorna har varit sämst jag vet och jag har ingen direkt anledning till varför jag inte har uppdaterat. Det senaste 2 veckorna har det hänt en hel del. Tisdagen innan kristihimmelsfärd lämnades skoldatorn in då jag byter skola i höst och Onsdagen samma vecka var det kompletteringsdag och jag som då redan hade gjort klart allt fick vara ledig.
 
Torsdag till söndag åkte jag och min familj till söderköping med husvagnen för att testa den en sista gång innnan vår europaresa. Där åt vi bl.a. på glassresturangen Smultronstället och åt jättedyr glass och jag tittade även på första säsongen av The walking dead.
 
Måndagen den här veckan var jag ledig och då fick jag även passa min lillasyster och ja den dagen gjorde jag inte så mycket mer. Tisdag till Onsdag var jag med min klass på klassresa då vi åkte ut till en ö och tältade. Resan var helt okej bortsett från att det regnade under hela tisdagen. Under resan paddlade vi kanot och kajak och under kvällen när regnet hade börjat avta var vi några som satt och eldade lite. När vi sedan skulle hem dagen efter var det ganska så fint väder och ja vi tog ner tälten och tog sedan båten hem. 
 
Igår fick vi sedan sovmorgon till typ 10 då vi bara skulle plocka och städa ur våra skåp på förmiddagen. efter lunch började sedan våra kulturdagar som vår skola har i slutet av vårterminen. Under kulturdagarna får man då en aktivitet som man ska hålla på med under ungefär 3 dagar. i år fick jag afrikansk dans och jag ångrar så mycket att jag valde det för det är verkligen inte min grej. Jag och dans går inte ihop. På måndag och tisdag fortsätter då kulturdagarna och sen på tisdagskvällen är det öppet hus då vi får visa upp vad vi gjort och typ lärt oss. Troligtvis måste vi visa upp vår fina afrikanska dans. 
 
ja nu är det bara en skolvecka kvar innan sommarlovet och det kan inte bara vara jag som tycker att den här terminen har sprungit iväg.
 
 
 
 


RSS 2.0