Europa 2014 - Tyskland

2014-08-05 @ 19:22:00
Fredagen den 27 juni började en resa som vi i min familj velat göra i flera års tid, vi åkte nämligen ut på en europa resa med husvagnen. Eftersom att jag inte bloggade någonting under semester då jag både hade brist på tid och Wi-fi så tänkte jag lägga up separata inlägg nu under veckan om platserna vi besökt och allt roligt vi gjort under resan och i det här inlägget tänkte jag börja med att skriva om början av resan och Tyskland. 
 
Som sagt så började resan den 27 juni då vi tidigt på morgonen satte oss i bilen påväg ner till Trelleborg där vi sedan senare på eftermiddagen skulle ta båten över till Tyskland. Resan ner gick bra, jag satt med datorn och tittade på The Walking Dead, dock fick vi lite problem med bilen men vi fortsatte vår resa. Efter en ca 10 timmars resa var vi tillslut nere i Trelleborg och därifrån väntades sedan en 4 timmars båtresa till Tyskland. Båtresan gick relativt fort, jag lyssnade lite på musik, läste en bok och spelade lite på pappas iPad. 
 
I Tyskland kan man säga att vi bara var en heldag i och den dagen spenderades på Tropical Island i Berlin. Tropical Island är då ett äventyrsbad som befinner sig inuti en luftskepps hangar (?). Innan resan hade jag relativt höga förväntningar över äventyrsbadet. Inne i landet fanns det en regnskog med några djur, såsom flamingos och sköldpaddor, två stora pooler varav en är en laguun och den andra en med en strand. Platsen var ganska så stor och det var ganska så roligt men jag känner mig inte så sugen på att åka dit igen, jag känner mer been there, done that. Men jag rekommenderar ändå att om man befinner sig i närheten att man besöker platsen för det är ganska så häftigt där ändå. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo