1 week left

2014-06-06 @ 17:47:12
Uppdateringen nu det senaste 2 veckorna har varit sämst jag vet och jag har ingen direkt anledning till varför jag inte har uppdaterat. Det senaste 2 veckorna har det hänt en hel del. Tisdagen innan kristihimmelsfärd lämnades skoldatorn in då jag byter skola i höst och Onsdagen samma vecka var det kompletteringsdag och jag som då redan hade gjort klart allt fick vara ledig.
 
Torsdag till söndag åkte jag och min familj till söderköping med husvagnen för att testa den en sista gång innnan vår europaresa. Där åt vi bl.a. på glassresturangen Smultronstället och åt jättedyr glass och jag tittade även på första säsongen av The walking dead.
 
Måndagen den här veckan var jag ledig och då fick jag även passa min lillasyster och ja den dagen gjorde jag inte så mycket mer. Tisdag till Onsdag var jag med min klass på klassresa då vi åkte ut till en ö och tältade. Resan var helt okej bortsett från att det regnade under hela tisdagen. Under resan paddlade vi kanot och kajak och under kvällen när regnet hade börjat avta var vi några som satt och eldade lite. När vi sedan skulle hem dagen efter var det ganska så fint väder och ja vi tog ner tälten och tog sedan båten hem. 
 
Igår fick vi sedan sovmorgon till typ 10 då vi bara skulle plocka och städa ur våra skåp på förmiddagen. efter lunch började sedan våra kulturdagar som vår skola har i slutet av vårterminen. Under kulturdagarna får man då en aktivitet som man ska hålla på med under ungefär 3 dagar. i år fick jag afrikansk dans och jag ångrar så mycket att jag valde det för det är verkligen inte min grej. Jag och dans går inte ihop. På måndag och tisdag fortsätter då kulturdagarna och sen på tisdagskvällen är det öppet hus då vi får visa upp vad vi gjort och typ lärt oss. Troligtvis måste vi visa upp vår fina afrikanska dans. 
 
ja nu är det bara en skolvecka kvar innan sommarlovet och det kan inte bara vara jag som tycker att den här terminen har sprungit iväg.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo