En vecka

2014-06-19 @ 16:45:00
Om en vecka händer det som jag längtat över i flera månader. Jag åker äntligen till Italien och det ska bli hur härligt som helst. Förutom Italien ska vi även till Frankrike och då får jag äntligen testa mina färdigheter i franska. Om jag kommer ha internet eller inte under resan är ett frågetecken så jag vet inte hur uppdateringen kommer vara då men kan jag uppdatera ska jag självklart göra det.
 
Nu har jag iallafall haft sommarlov i en vecka och det har varit otroligt skönt att kunna sova tills man är helt utvilad och kunna göra praktiskt taget precis det man känner för. Under det här dagarna som jag haft sommarlov har det inte hänt så speciellt mycket. I fredags tog min storebror studenten så vi hade fest för honom med släkten.
I måndags var jag hemma och passade min lillasyster som vägrade gå på fritids och runt ett åkte jag till mitt sommarjobb för att hämta mina tider jag skulle jobba men det var inte klara än, men senare på dan ringde dem och kollade om jag hade tid att kassaträna sen på tisdagen. På tisdagen kassatränades jag och jag fick även mina tider jag skulle jobba.
 
Förutom det jag nämnt har jag inte gjort något speciellt roligt, jag har tittat lite på film, serier och även tagit hem lite bra filmer som jag ska se under vår europa resa. Har ni något tips på bra filmer? Kommentera!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo