Sunny Sunday

2014-05-25 @ 20:16:00
Då bär ännu en helg mot sitt slut och ja snart är det måndag. Idag gjorde jag äntligen klart allt till min redovisning imorgon och min powerpoint är perfekt! Dock är har jag inte övat in det jag ska säga så mycket då jag gjort den här uppgiften sista minuten men jag tror det kommer gå bra. 
 
Förutom att ha pluggat idag har jag suttit ute i solen och fått jättelite färg. Fick även lite värmeslag då jag är en av många personer som får det otroligt lätt men det försvann efter att jag tagit en snabb kalldusch och fått i mig lite socker, fett och salt (coca cola och chips). 
 
Nu är det en kort skolvecka då det är röda dagar och klämdagar, till helgen vet jag inte vad jag ska göra. Mina föräldrar och min lillasyster ska åka ut med husvagnen men jag har inte bestämt mig om jag ska följa med eller stanna hemma, fast har ju till på torsdag att bestämma mig.  
 
I veckan blir det såklart mer uppdatering och jag ska också försöka få in lite andra inlägg än vad som händer och vad jag gör. Nu ska jag iallafall ta en dusch och tvätta håret, sen ska jag ta och kanske titta på film och äta lite jordgubbar. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo